Wat is het verschil tussen Hotmail en Outlook ?

Er is weinig verschil tussen Hotmail en Outlook. Sinds 2012 zijn alle diensten van Hotmail opgenomen onder een nieuwe naam: Outlook. Outlook is vandaag niet meer dan een eigentijdse versie van Hotmail. Beter, sneller, mooier,…

Beide namen worden door elkaar gebruikt. Vroeger heette de service van Microsoft Hotmail. Vandaag is de naam Outlook. Alle functies van Hotmail zijn overgenomen of verbeterd met de komst van Outlook. Gebruikers die vroeger een Hotmail-adres hadden, kunnen nu inloggen via outlook.